Polica privatnosti

IZJAVA O PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA

Izjava o privatnosti tvrtke HL dizajn (u nastavku „HL dizajn“) odnosi se na privatnost osobnih podataka koji se prikupljaju i koriste na web stranicama hl-dizajn.com i sigurnost osobnih podataka koji se prikupljaju preko ove web stranice.

Ova obavijest opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od vas kada posjetite našu web stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Obavijest također opisuje izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjete našoj web stranici.

Korištenjem naše web stranice, potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete sa svim uvjetima privatnosti podataka i načinima upotrebe istih podataka na našim web stranicama.

Slanjem upita na email adresu tvrtke HL dizajn od Vas dobivamo neke osobne podatke koje koristimo kako bi vam pružili što kvalitetniju uslugu. Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na pojedinca čiji je identitet poznat ili se može utvrditi izravno ili neizravno, osobito uz pomoć podataka kao što su ime, prezime, broj telefona, fizička i email adresa ili putem drugih osobnih podataka koje nam svojevoljno ostavite. Vaše osobne podatke prikupljamo samo kada nam svojom voljom date takve informacije.

SIGURNOST

Ove Internet stranice koriste Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka (SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihova prijenosa) što podrazumjeva i slanje email poruka preko priloženog kontakt obrasca i pretplata na newsletter listu. Web stranice s ispravnom SSL enkripcijom prikazuju ikonu zelenog zaključanog lokota nakon kojeg slijedi https:// te ime domene u URL-u (adresnoj traci) web pretraživača (Google Chrome web pretraživač dodatno prikazuje i natpis “Secure”).

KOLAČIĆI (ENG. COOKIES)

Kolačić je informacija spremljena na vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići omogućuju web stranici da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama i poboljšaju korisničko iskustvo. Sve informacije koje kolačići prikupljaju su anonimne, a omogućuju nam praćenje učinkovitosti web stranice i ne dijele se s bilo kojim drugim